Donant valor a les persones: Organitzacions de Qualitat

 Amb aquest lema, el passat 14 de juny es va celebrar a la seu de la Facultat de Medicina de la UB, la XX Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial, en col·laboració amb l’Hospital Clínic de Barcelona.

jornada

La Jornada va comptar amb un bon panel de ponents (Òscar Dalmau, Joan Carles March, José Antonio Lavado, Manel del Castillo, Jordi Pujol i Rosa Maria Morral) que van aprofundir en el valor del talent de les persones i la seva contribució en la millora de les nostres organitzacions.

Va obrir la Conferència Inaugural el Sr. Joan Quintana amb una brillant exposició que portava per títol ‘Si la Qualitat Assistencial és una de les respostes. Quines són algunes de les preguntes?

Es va comptar amb la participació d’uns 126 professionals de centres i institucions del territori català i es van presentar 35 treballs, dels quals va resultar premiat el següent:

‘Variabilitat de la implementació del ‘patient blood management’ en 10 hospitals de Catalunya’ de Basora M, Bisbe E, Colomina MJ, Canet J. Barquero M, Jericó C, Planella T, Soler X, Ricos P, Salinas R. Hospital Clínic de Barcelona.

Sin título

Aquesta jornada ha estat acreditada pel Consell Català amb 0.5 crèdits.

A l’acte de cloenda es va comptar amb la participació del Sr. Josep Davins (Sub-director general d’ordenació i Qualitat sanitàries i Farmacèutiques del Departament de Salut.

Al final de la jornada es va anunciar que la propera Jornada anual de la SCQA serà a Lleida.

*Descarregar el programa de la Jornada