Andreu Aloy va ser vocal i president de la junta de l’SCQA; i vocal de la junta de SECA entre els anys 2016 i 2018. Al Pla Estratègic de la SECA d’aquells anys i dins d’una de les seves línies estratègiques es va desenvolupar el projecte d’organització de l’Acreditació per als equips/unitats de Qualitat de centres sanitaris.

Andreu Aloy va ser designat per la SECA per liderar aquest projecte, amb el suport de Fernando Ramos (SACA) i Àngel Vidal (SCQA). Les societats autonòmiques que integraven la SECA van col·laborar en el treball de camp, mitjançant la participació d’altres socis.  Aprofitant aquest esforç de coordinació i lideratge, Andreu Aloy va iniciar la seva tesi doctoral, basada en l’experiència adquirida en la proposta d’estàndards. Al projecte, desenvolupat entre 2015 i 2018, van participar més de 100 coordinadors de qualitat, en diferents sessions de treball que van tenir lloc a les Jornades de coordinadors.que realitzava SECA anualment  Posteriorment, 21 centres de les diferents comunitats autònomes van pilotar aquests estàndards per a la seva validació final.

El doctorand i la SCQA, us convidem a seguir en directe, en línia, la defensa de la tesi doctoral, des de la presentació (40-45′) fins a les preguntes del tribunal (30′), a través del següent ENLLAÇ: https://meet.google.com/jqi-wozk-zsw