A continuació us compartim la carta de benvinguda de la nova Junta de la SCQA. Podeu consultar els integrants a l’apartat qui som.

—-

Benvolguts i benvolgudes,

En primer lloc donar-vos les gràcies per la participació i confiança que heu mostrat en les eleccions realitzades l’11 de març d’enguany envers les persones que integrem la nova Junta Directiva.

La Societat Catalana de Qualitat Assistencial, la de tots nosaltres, potser és petita en nombre d’associats/des però ha demostrat, des de la seva fundació al 1997, que és gran en compromís, professionalitat, responsabilitat, transparència, il·lusió i, hores d’ara, també en resiliència. Volem seguir sent un espai de intercanvi de coneixement i de debat científic.

Sabem que són moments molt difícils a nivell global, l’actual context ha fet i fa que les prioritats estiguin indubtablement orientades a proporcionar els millors serveis sanitaris i socials possibles, però també creiem que es més necessari que mai treballar plegats, tot compartint dificultats i experiències, per donar suport a les organitzacions en el camí cap a l’excel·lència, tant assistencial com
de gestió.

Volem agrair als membres que finalitzen la seva etapa en la Junta Directiva, la majoria per nous reptes professionals i als que desitgem molts èxits, el seu compromís i el treball realitzat, a la vegada que els encoratgem a seguir participant de forma activa en la Societat amb nosaltres.

Us animem a conèixer, i a fer difusió, el Pla Estratègic 2020-2024 i us demanem la vostra col·laboració i participació en les línies estratègiques proposades per avançar cap al futur: ser un referent en Qualitat i Seguretat del pacient per tots els i les professionals i organitzacions que treballen en el sector sanitari i social.

La força d’una societat científica és la suma de la força de cadascun dels membres que la integren. Perquè una Societat funcioni i pugui donar resposta als reptes que es presentin és imprescindible que les persones que la constitueixen participin activament: us necessitem a totes i tots, ajudeu-nos a ser més i millors!

 

Si camines sol, aniràs mes ràpid
Si camines acompanyat arribaràs mes lluny

Proverbi xinès

 

Rebeu una salutació cordial de la Junta.