Benvolgudes i benvolguts,

En primer lloc, us volem donar les gràcies per la participació en les eleccions realitzades el 9 de juny d’enguany i la confiança que heu mostrat cap a les persones que integrem la nova Junta Directiva. https://scqa.cat/scqa-qui-som/

El nostre agraïment als membres que deixen la Junta pel seu compromís i el treball realitzat en aquests anys, als que desitgem molts èxits en la nova etapa, i amb els que volem seguir gaudint del seu mestratge.

La Societat Catalana de Qualitat Assistencial, https://scqa.cat/ vol seguir sent un espai de intercanvi de coneixement i de debat científic i donar suport a les organitzacions cap al camí de l’excel·lència tant assistencial com de gestió.

Una nova junta renovada, integradora, transversal i solidaria i oberta als nous reptes. Un equip compromès amb els nous paradigmes de l’Atenció basada en el valor, l’experiència del pacient, la gestió dels processos assistencials i de suport, la innovació en la pràctica clínica, el territori, les organitzacions i els professionals interessats en la millora continua de la qualitat.

Volem seguir treballant prioritàriament amb i per els nostres socis i sòcies i per això us necessitem a tots i totes, però també a les persones que ens vulguin acompanyar https://scqa.cat/vols-fer-te-soci/.

Us animem a que ens coneixeu més i si us agrada el que veieu, estarem encantats de trobar-nos. https://scqa.cat/contacte/

Rebeu una salutació ben cordial de la Junta Directiva

Junta Directiva SCQA