INFORMACIÓ GENERAL

TALLERS

La XXIV Jornada de la SCQA 2024 comptarà amb la realització de tres tallers que es duràn a terme el dia 5 de juny de 17:00 a 19:00h a la Casa de la Cultura de Girona. Només es podrà inscriure‘s a un taller perquè es realitzen simultàniament:

  1. Taller – Com plantejo l’avaluació de les meves intervencions per millorar la qualitat assistencial?
  2. Taller – Desenvolupament, implementació i avaluació d’eines d’ajuda a la presa de decisions compartides a partir d’un cas pràctic
  3. Taller – Taller de briefing i debriefing en seguretat del pacient

 

Seu dels tallers
Casa de la Cultura de Girona: >> Com arribar-hi

 

La Casa de Cultura és un servei de la Diputació de Girona integrat dins l’àrea de Cultura i creat amb l’objectiu de gestionar el Centre Casa de Cultura amb l’afany de promocionar i difondre la cultura en totes les seves vessants i, també, donar suport a la Diputació en polítiques culturals i a les iniciatives culturals que desenvolupa arreu de la demarcació.
>> Més informació

 

 

Inscripcions als tallers
L’aforament d’aquestes activitats és limitat. S’admetran als participants per ordre d’inscripció: >> accedir al formulari

XXIV JORNADA DE LA SCQA 2024

 

Inscripcions
Enllaç al formulari d’inscripcions: >> accedir al formulari

 

QUOTES D’INSCRIPCIÓ
 
Socis SCQA o SECA o d’una altra societat d’una altra comunitat autonòmica 120.00 €
Socis SCQA, SECA o d’una altra societat d’una altra comunitat autonòmica amb taller 150.00 €
NO Socis SCQA 150.00 €
NO Socis SCQA amb taller 200.00 €
Residents i estudiants amb taller 100.00 €
Residents i estudiants sense taller 75.00 €
   • Aforament limitat. Admissions segons l’ordre d’inscripció.
   • Els professionals sanitaris en formació poden beneficiar-se d’una reducció del 50% del preu d’inscripció, acreditant la seva situació de resident.
   • Els professionals sanitaris jubilats i per decisió de la Junta Directiva, se’ls hi assignarà una inscripció gratuïta.
   • Igualment, es considerarà una reducció en les inscripcions simultànies de grups de 10 o més persones en un 10% per inscripció.
   • Qualsevol soci de la SECA o d’una altra societat d’una altra comunitat autonòmica, es veurà beneficiat per una inscripció a preu de soci.

* Si escolliu l’opció de resident o estudiant o soci de la SECA o una altra comunitat heu d’acreditar aquesta condicó enviant el justificant corresponent a la seceratria tècnica ariadnacliville@academia.cat
** Per al descompte del 10% de grup o professionals jubilats poseu-vos en contacte amb ariadnacliville@academia.cat

 

Dates importants

5 d’abril de 2024 – Data límit d’enviament de comunicacions
Ampliacio del termini al 17 d’abril de 2024 – Data límit d’enviament de comunicacions

 

Acreditació

Activitat en procés d’acreditació per part del CCFCPS

 

Secretaría Tècnica

Ariadna Clivillé
93 203 07 56
ariadnacliville@academia.cat

Fundació Acadèmia
C. Major de Can Caralleu, 1-7 – 08017 Barcelona
93 203 10 50 – www.academia.cat

Elisabeth Gonzalez

Direcció de Qualitat Assistencial. Consorci Sanitari de Terrassa CST

Motivació:

Crec que puc aportar el meu coneixement i experiència en Qualitat Assistencial, i la meva motivació per sumar-me al treball que està realitzant la Junta de la SCQA.

Actualment després dels dos anys de treball com a vocal i secretària de la Junta de la SCQA, considero la possibilitat de poder aportar com a vicepresidenta amb la resta de la Junta i estar alineada en funcions i objectius.

La meva aportació dintre de la societat pretén estar orientada a la participació activa pel assoliment del Pla Estratègic i el desenvolupament del nou, així com per contribuir en ajudar a donar respostes a les necessitats en matèria de Qualitat Assistencial pels associats de la societat.

Diego Moya

MC MUTUAL Coordinació de Qualitat Assistencial

Motivació:

Sóc infermer especialitzat en gestió sanitària, i en la implementació de sistemes i models de qualitat assistencial.

La meva experiència en l’àmbit de la qualitat m’han fet desenvolupar habilitats pel lideratge participatiu, per la planificació estratègica, i per la posada en marxa i avaluació de projectes.

Entenc la gestió de la qualitat com un procés dinàmic de lideratge, assessorament i suport, que s’adapten segons les necessitats de l’organització.

El respecte per les persones i les institucions, i la constància en el treball són valors que reconec en el que faig.

Després de dos anys com a vocal de la Junta Directiva de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial voldria optar al càrrec de Secretari de la Societat.

Victòria Sabaté

Referent seguretat del pacient Atenció Primària Metropolitana Nord. Institut Català de la Salut  (ICS). Direcció Atenció Primària Metropolitana Nord (DAP MN) Unitat territorial de Qualitat i Seguretat del pacient DAP MN

Motivació:

M’agradaria formar part de la Junta Directiva de la SCQA per poder aportar la meva experiència i donar a conèixer la qualitat i la seguretat del pacient que es treballa a l’Atenció Primària, tant a nivell intern com en coordinació amb altres àmbits assistencials.

Marta Peña

Directora de Qualitat, Anàlisi i Avaluació en Xarxa Sanitària i Social Santa Tecla. Tarragona.

Motivació:

Crec fermament que la meva passió per millorar la qualitat assistencial, juntament amb la meva experiència multidisciplinària, poden ser un actiu valuós per a la Societat Catalana de Qualitat Assistencial. Estic totalment compromesa a continuar treballant per promoure l'excel·lència en la prestació dels serveis sanitaris i socials a Catalunya.

Esther Badia

Responsable de Qualitat Atenció Primària DAP MetroNord. Institut Català de la Salut.

Motivació:

Estic interessada en formar part de la Junta directiva de la SCQA per unir-me a grans professionals orientats a millorar els Models d'atenció, aportant la meva experiència a l'Atenció Primària, un àmbit que està en procés de desenvolupament i amb una gran necessitat de ser visible davant de la societat. Hem d'apostar per millorar la gestió del coneixement a l’atenció primària i presentar pràctiques de valor a cadascuna de les jornades i congressos, ja siguin orientats a la millora de la pràctica assistencial, així com a la qualitat i a la seguretat del pacient.

Lídia López

Llicenciada en Medicina i Cirurgia. UB (1999) amb més de 20 anys d'experiència en Gestió Sanitària i Qualitat Assistencial en el sector Hospitalari, Assegurances de Salut i Mútua Laboral. Actualment soc Assessora Mèdica en una mútua laboral, participo activament en 3 projectes com a representant de la SECA i soc secretària de la Secció de Gestió de Processos i Adequació de la Pràctica Clínica de la SECA.

Vaig ser vocal de la Societat Espanyola de Qualitat Assistencial (SECA): 2005-2007.

Motivació

Estic interessada en presentar-me com a vocal de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial ja que m’agrada estar al dia de les novetats i experiències en qualitat i gestió assistencial i crec que puc aportar el meu coneixement i experiència a la Societat.

Carme Varó

Departament de qualitat i seguretat del pacient. Referent de l'atenció intermèdia de Qualitat i Seguretat del pacient. Consorci Sanitari de Terrassa

Motivació:

En començar el meu camí professional com a infermera, els llocs de treball han sigut diferents. Des de fa uns anys la meva trajectòria ha estat relacionada amb l'atenció sociosanitària actualment l'atenció intermèdia.  Sempre m'ha motivat treballar en termes de Qualitat i per aquest motiu, actualment formo part de l’equip de Qualitat del Consorci Sanitari de Terrassa com a referent de l’atenció intermèdia.

A l'atenció intermèdia no sempre es promociona la Qualitat assistencial i penso que hi ha camí de millora en l'atenció sanitària als usuaris que atenem.

La meva aportació dintre de la Societat pretén donar visibilitat i potenciar a l'atenció intermèdia en termes de Qualitat.

Alejandra Sánchez

Responsable de l’àrea de Qualitat i seguretat del pacient del Consorci Sanitari de l’Anoia, desenvolupant la meva feina en els diferents línies d’atenció: Hospital d’aguts, Atenció Primària, Salut Mental i Atenció intermèdia.

Motivació

Contribuir amb el desenvolupament de projectes que aportin valor a la sanitat catalana, donar suport al treball que s'ha realitzat des de l'organització i col·laborar amb el desenvolupament de noves iniciatives que ajudin a millorar les organitzacions, des d'un punt de vista pràctic i àgil