Com cada any, la Societat Catalana de Qualitat Assistencial ofereix als seus membres la possibilitat de participar en un Taller de continguts tècnics o d’habilitats, en funció de les necessitats percebudes. Aquest any us proposem un Taller  sobre Tècniques Laterals de Creativitat,impartit per Crea Innova Institute.

academia01El Taller es durà a terme el proper dia 10 de juliol de 2015, de 9 a 14 hores i a la seu de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques, de Can Caralleu.

Els objectius del Taller són:

  1. Realitzar una immersió en la cultura de la innovació i la creativitat, promocionant un comportament creatiu des de el lloc de treball.
  2. Entendre les barreres mentals a la creativitat com a primer pas per a superar-les.
  3. Practicar les tècniques de creativitat per analitzar la seva efectivitat.
  4. Seleccionar aquelles tècniques mes adequades a cadascuna de les realitats.
  5. Gestionar el cicle creatiu per a extraure la màxima productivitat.

El Taller té una capacitat màxima limitada a 25 participants. Les inscripcions es realitzaran enviant un mail a l’adreça electrònica de la SCQA (scqa.contacte@gmail.com).  S’acceptaran les inscripcions per rigorós ordre d’arribada. La inscripció es gratuïta pels socis.

Aquells que estigueu interessats a participar-hi us invitem a escriure un correu electrònic a scqa.contacte@gmail.com amb la següent informació:

  • Nom
  • Càrrec i nom del lloc de treball
  • Correu electrònic i telèfon de contacte
  • Data de naixement
  • DNI

Us animem a participar i esperem trobar-nos al Taller.