Oscar Rosillo, Supervisor de l’àrea de discapacitats intel·lectual del Parc Sanitari Sant Joan de Deu: “Treballar d’infermer és vocacional, sempre ho he tingut molt clar. Dedicar-me a la salut mental també és una cosa que sempre he tingut molt clar. Des de ben petit he vist passejar persones amb transtorn mental al voltant de l’escola on estudiava i això em va despertar curiositat sobre el món de la salut mental. Sóc una persona inquieta a la que sempre li ha agradat formar-se laborament, participar en jornades/congressos o treballar en diferentes llocs a la vegada.”

– Quina es la seva opinió en relació a la temàtica plantejada per aquesta jornada?
– “Innovar afegint Qualitat a l’assistència”: crec que la temàtica és totalment encertada. La innovació porta implicitament un augment en la qualitat.

– Innovar implica genialitat o flexibilitat mental o cap de les dues?
– Crec que és més flexibilitat mental. La flexibilitat mental ens porta a fer canvis i adaptacions que ens permiti innovar i d’algunes vegades a una genialitat.

– Ens podria transmetre quin serà el nucli de la seva ponència?
– El nucli de la meva ponència és: Millorar la qualitat de vida de les persones.

– Quina idea o missatge li agradaria que s’emportin els assistents en relació a la seva ponència?
– Crec que les persones ateses han d’estar veritablement al centre de la nostre atenció i això comportarà millorar la seva qualitat de vida.