En el decurs de l’Assemblea Ordinària (corresponent a l’any 2016), que se celebrarà el proper dia 24 de Novembre a les 18 hores en primera convocatòria i a les 18,30 en segona, a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears (seu de Can Caralleu), hi hauran eleccions per a renovar els càrrecs de Vice-Presidència, Tresoreria i 4 vocalies de la Junta Directiva.

foto scqa.png

Enguany, hem iniciat a la nostra societat de forma innovadora un procés de votacions electròniques “online” on s’hi ha presentat els següents candidats:

 • Mª José Bueno, candidata a vicepresidenta. És diplomada en infermeria a l’Escola Universitària “La Fe” de València. Des del 2003, exerceix com a Directora de Política de Qualitat del Grup SAGESSA, amb la implantació en aquest període de diferents models de qualitat en els diferents centres.
 • Montse Gens, candidata a tresorera. És metge, especialista en Medicina Familiar y Comunitària.Treballa com a metgessa de Família al Centre d’alta resolució de Salou, és directora del Centre d’ alta resolució de Salou (2013- actualitat), i responsable de l’Estratègia i la Qualitat de la Gerència del Camp de Tarragona fins l’actualitat.
 • Ignasi Arbusà, candidat a vocal. És metge. Treballa de Director de Prestacions de la Caixa Andorrana de la Seguretat Social. És professor col·laborador d’ESADE, professor col·laborador en el programa de Dirección de Sistemas Integrados de Salud (Consultor Sector Sanitario).
 • Roser Anglès, candidata a vocal. És metgessa, especialista en Medicina Intensiva i Doctora en Medicina per la UAB. Treballa com a “Referent de Seguretat de Pacients” a la Unitat de Qualitat i Seguretat del Pacient, de l’Àrea Adjunta a Gerència de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.
 • Cori Juanpere, candidata a vocal. És metgessa, especialista en psiquiatria. Des de 2010, treballa com adjunta a la Direcció Mèdica de l’Hospital Universitari Institut Pere Mata (HU IPM), és vocal de la Comissió de Qualitat d’HU IPM, secretària del Comitè de Seguretat del Pacient d’HU IPM, i presidenta del Comitè de Bioètica d’HU IPM.
 • Maria Arenas, candidata a vocal. És metgessa, especialista en Medicina Familiar i Comunitària. Des de l’any 2005 assumeix el càrrec de Directora de Centre a l’hospital del Vendrell (Tarragona), amb un perfil de direcció orientat sempre a resultats i amb expectatives elevades en qualitat i eficiència dels serveis de salut que rep el pacient.

 L’Assemblea Ordinària, tanmateix, contindrà el següent ordre del dia:

 1. Lectura i aprovació de l’acta de la darrera sessió.
 2. Informe del President
 3. Informe del Tresorer i aprovació, si s’escau, de l’estat de comptes de la Societat.
 4. Informe del Secretari
 5. Eleccions de renovació de càrrecs i nomenament dels mateixos, un cop realitzades.
 6. Torn obert de paraules

Esperem comptar amb els vostres vots electrònics, i la presència i participació a l’assemblea.