El 25 de novembre es va presentar el documental Humanització al Consorci Sanitari de Terrassa, que forma part de la sèrie Hospitales Humanes, de Roche Farma España, en la qual han participat nombrosos centres de 14 comunitats autònomes.

El documental recull 22 iniciatives del Consorci Sanitari de Terrassa, donant visibilitat respecte a l’autonomia i valors de

les persones, la necessitat d’entorns amables, un tracte humà i una millora de la Qualitat assistencial de l’atenció. La projecció del documental ha permès donar visibilitat de les iniciatives a tots els professionals i els ciutadans.

Després de la projecció del documental ha tingut lloc el col·loqui entre Vicent Esteve , metge adjunt del Servei de Nefrologia; Mercè Ramoneda, educadora social de la Llar Residencial Sant Llàtzer; Maite Sanz, docent de l’Escola Universitària d’Infermeria i Teràpia Ocupacional de Terrassa (EUIT), Sandra Arcusa, infermera d’ostomies i Fernando Montero. Ha moderat Elisabet González, directora de Qualitat i Seguretat de Pacients i membre de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial.

El documental està disponible a la web d’Hospitales Humanos de Roche: https://www.roche.es/es_es/hospitales-humanos/consorci-sanitari-de-terrassa.html