Aquest Dia Mundial de la Qualitat, es celebra el segon dijous del mes de novembre, és una crida a la innovació, una invitació a somiar en gran i a treballar colze a colze per construir un futur on la salut sigui accessible, empoderadora del persona, personalitzada, eficaç i eficient. Des de la SCQA volem que aquest dia sigui un homenatge a tots els professionals de salut, a les organitzacions sanitàries i a les comunitats que s’esforcen per proporcionar una atenció de qualitat. Junts tenim la força per a avançar.

Esdeveniments

Si tens alguna activitat prevista i vols que en fem difusió, envia’ns-la.

I Jornada de Qualitat Assistencial del Vallès Occidental Oest “Una mirada compartida”

Dijous, 9 de novembre de 2023 de 8:15 a 14:30h a la Sala d’actes Joan Costa Roma de l’Hospital de Terrassa amb els objectius de Incrementar el coneixement en temes relacionats amb Qualitat Assistencial entre els professionals d’organitzacions sanitàries de l’Àrea de Gestió Assistencial (AGA) del Vallès Occidental Oest, intercanviar perspectives i propostes per la millora de la qualitat en l’entorn assistencial i de gestió, fomentar els aspectes ètics de l’assistència, reconeixement dels sistemes de gestió de la qualitat com a millora per l’experiència de les persones i promoure la millora continua entre els professionals.

>>  Més informació

Jornada Anual d’Innovació a la GTMS. 3a edició Intel·ligència artificial en Salut: El poder de les dades

 09 novembre 2023 a la Sala d’actes de l’Hospital Universitari de Bellvitge. La intel·ligència artificial (IA) i la gestió de les dades són tecnologies clau en salut per millorar la gestió, la precisió, l’eficiència i també la seguretat en la pràctica clínica. Permeten generar patrons per anticipar-se, reduir costos de processos i generar informació per acompanyar decisions. Alhora, la multiplicació d’eines i els seus usos posa sobre la taula el debat de com actuar de forma ètica sense malmetre els beneficis de la IA i la gestió de dades.

>>  Més informació

Enquesta

A més, també us animem a contestar el repte que us hem plantejat a les xarxes socials.

Obre la teva ment a les dimensions de la qualitat. Quina és la més rellevant per a tu?

Les trobaràs a Twitter i LinkedIn