Lídia López, membre de la nostra societat participa en el grup de treball de la Lung Ambition Alliance com a representant de la SECA i en el que participen també representats de diferents Societats i Associacions com l’Asociación Española de Afectados de Cáncer de Pulmón (AEACaP), el Grupo Español de Cáncer de Pulmón (GECP), el Grupo Español de Pacientes con Cáncer (GEPAC) entre d’altres.

La Lung Ambition Alliance té com a objectius incrementar la detecció i el diagnòstic precoç, accelerar l’accés a la medicina innovadora i millorar la qualitat de les cures del pacient afecte de càncer de pulmó i en aquest sentit es situa l’aprovació del cribratge de Càncer de Pulmó en pacients de risc.

L’Associació Espanyola d’Afectats de Càncer de Pulmó (AEACaP), ha publicat, el passat divendres 15 de maig, una nota de premsa agraint a tots els grups parlamentaris del Congrés dels Diputats el consens per dur a terme una proposició no de llei relativa a les mesures de prevenció i tractament del càncer de pulmó. Consulteu la nota de premsa.

 

240315_AEACaP_NP_Comision SanidadCongreso