El passat 16 de novembre de 2023 es va celebrar l’assemblea general de persones associades de la SCQA, acte en que es va procedir a la renovació i nomenament dels nous càrrecs.

Ens plau informar que la composició de la Junta Directiva és la següent:

Càrrecs elegits:

●  Presidència: Rosa M. Simón Pérez
● Tresoreria: Amparo Giménez Requena
● Vocalies:
Yolima Cossio Gil
                     Gema Muñoz Gamito

Completen la Junta Directiva:

● Vicepresidència: Maria Glòria Torras Boatella
● Secretaria:
Elisabeth González Lao (en funcions)
● Vocalies:
Diego Moya Alcocer
                     Johanna Milena Caro Mendivielso
                     Maria Sala Serra
                     Maria Luisa de la Puente Martorell
                     Soci d’honor: Fernando Vilanova Cardenal

La presidenta sortint Hortènsia Aguado va fer un balanç de la tasca realitzada per la Junta Directiva durant el darrer any, i els reptes per al 2024.

En acabar l’assemblea, la presidenta entrant Rosa M. Simón, va expressar la seva il·lusió i l’honor que sentia de poder assumir la màxima responsabilitat dins de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial.

Rosa M. Simón va expressar el seu reconeixement i admiració per l’empenta, entusiasme i compromís a l’Hortènsia Aguado, fet que la va a impulsar a continuar amb el seu llegat. També va donar la benvinguda a la nova vocal, Gema Muñoz i va agrair el treball incansable i el compromís de la resta de la Junta Directiva.

Es va comprometre a seguir fent créixer el projecte i a assumir els reptes plantejats com són la fidelització i creixement de les persones associades, l’establiment d’aliances estratègiques per a desenvolupar accions que generin coneixement tant per a les persones associades com per a les organitzacions i institucions a Catalunya amb la finalitat de millorar l’assistència en benefici de les persones que atenem, i fer que la SCQA sigui una societat plural que abasti totes les disciplines i àrees professionals.