Activitat acreditada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries – Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud amb 0,2 crèdits i registrada amb el num. 09/034683-MD

– El periode d’inscripcions ha finalitzat – 

 

 

11 de maig a les 16:00h

El proper 11 de maig a les 16h realitzarem una sessió a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques en doble format: presencial i virtual.

Ja fa uns anys que les institucions sanitàries han iniciat, de manera desigual, la implantació de la filosofia/metodologia Lean. Els resultats d’aquesta implantació depenen de molts factors i ens agradaria, a través de l’experiència de tres centres sanitaris, analitzar els factors que poden influir en l’èxit o no tant èxit d’aquesta manera d’afrontar la millora contínua. També comptarem amb l’assistència d’una altra organització del sector serveis, en aquest cas del mon de l’Hosteleria, que ens donaran una visió externa, i segur que molt interessant, i que ens demostraran que és possible fer Lean a qualsevol sector.

 

Moderador de la sessió

Ana Álvarez Soto: Directora de Processos, Avaluació i Gestió del Coneixement de l’Hospital Universitari de Bellvitge (HUB). Dedicada a la gestió hospitalària des del 2007 i a l’alta direcció des del 2016 (Adjunta a la Direcció Assistencial de l’Hospital Universitari de Bellvitge). Experta en Seguretat del Pacient i Lean Management. Responsable de la Direcció de Processos i Avaluació des del 2017. Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona Direcció de Sistemes Integrats de Salut. ESADE. 2008-2009. Capacitació en Seguretat del Pacient i Risc Sanitari. ISDE. 2012-2013. Lean Practitioner. Institut Lean Espanya. Universitat Politècnica de Catalunya. 2017-2018 Lean Professional. Institut Lean Espanya. Universitat Politècnica de Catalunya. 2019-2020

Ponents

Rosa M. Simón Pérez. Directora de Qualitat i Organització del Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf Infermera i Màster en metodologia d’avaluació i millora de la qualitat per la Fundació Avedis Donabedian (Universitat de Barcelona). Màster en Direcció i Planificació de la Qualitat per la Universitat Oberta de Catalunya. Màster en Administració i gestió de cures d’infermeria per la Universitat de Barcelona i Black Belt Lean Professional per la Universitat Politècnica de Catalunya. He desenvolupat la meva carrera professional en l’àmbit de la Qualitat assistencial des de l’any 1993. En aquest àmbit he ocupant diferents funcions des d’infermera responsable de Qualitat fins a ocupar la Direcció de Qualitat primer en el Grup Sagessa, en el Consorci Sanitari del Garraf i actualment al Consorci Sanitari de l’Alt Penedès i Garraf. He participat en dos projectes internacionals per a la implantació de la Gestió de la Qualitat.

Gema Muñoz Gamito. Coordinadora de Gestió Clínica i Assistència basada en valor (Area Qualitat Assistencial i Seguretat del Pacient) a la Fundació Assistencial Mútua Terrassa. Doctora en Medicina (UAB), EMBA amb especialització en Direcció de Projectes (UPC-Euncet), Postgrau en Lean Practitioner (UPC-Institut Lean), Màster en Gestió Clínica, Direcció Mèdica i Assistencial (CEU).

Cèsar Sancho Rodriguez. CEO i fundador de Nadiria Consulting. Directiu amb més de 25 anys d’experiència liderant equips en empreses nacionals i internacionals en Hotels, Restauració, Wellness, Col·lectivitats, Esports i Oci. Directiu de renom internacional amb Postgrau Universitari Lean Leader Universitat UPC programa de la Lean Global Network, Postgrau Universitari Lean Practitioner Universitat UPC programa de la Lean Global Network. Lean Supply Chain Management. Màster en Gestió Hotelera, Màster en Restauració en EADA Business School a més d’ altres especialitzacions de sector.

Jose Hernandez Bautista. Global Director of Brand Delivery&Process Improvement en Palladium Hotel Group Especialista Tutor a CESAE Busines¬Tourism School Cluster General Manager a Paradores Director of six sigma-Lean Six Sigma

Imatge de capçalera de Freepik