EFQM: Las palabras conmueven, pero el ejemplo arrastra

10 de novembre 16:00 a 17:30

INSCRIPCIONS

La Societat Catalana de Qualitat Assistencial organitza aquest webinar en format híbrid: presencial a l’Acadèmia i virtual a través de la plataforma corporativa.

Aquest webinar té l’objectiu de donar a conèixer als participants els canvis en el model EFQM i com es pot implantar a una organització sanitària. El webinar es dividirà en tres parts:

  • Una part introductòria, on explicarem els principals canvis del model EFQM 2020
  • L’experiència de implantació, avaluació i manteniment del model EFQM a les organitzacions sanitàries
  • Col·loqui de preguntes dinàmiques entre el públic i el moderador, per donar aspectes claus del perquè implantar i conèixer el model EFQM

La sessió serà moderada per Elisabet González Lao, Llicenciada en Biologia, PhD. Direcció de Qualitat i Seguretat del Pacient del Consorci Sanitari de Terrassa i Secretària de la Junta Directiva de la SCQA.

Durant la sessió, comptarem amb la participació de dos professionals coneixedors i experts en el model EFQM:

Cèsar Llorente Parrado: Metge especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. Coordinació médica d’acreditacions de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

Rafael Sánchez Bernal: Cap de Servei de la Unitat de Gestió Sanitària de l’Organització Sanitària Integrada Álava. Ha obtingut 2 Q de Plata i 1 d’Or segons el Model EFQM

 

Documents i enllaços d’interés