15 de Febrer de les 16:00h a les 17:30h

El proper 15 de febrer de 2024 de 16 a 17:30h realitzarem una sessió en format virtual: Què són els patient-reported incidents measure on patient safety (PRIMS)

Els Patient-Reported Incidents Measure on Patient Safety (PRIMS) són eines que permeten a pacients i cuidadors identificar i notificar quasi incidents, incidents i esdeveniments adversos de seguretat de pacients. Aquests darrers anys estem presenciant l’emergència de les primeres eines PRIMS, que ens obren una nova mirada a l’abordatge de la seguretat dels pacients.

En aquest webinar parlarem de les PRIM, Quines són les més conegudes? Que permeten fer? Que estem fent al nostre país en aquest àmbit? Participa en el nostre webinar sobre PRIMS.

Moderadora de la sessió

Yolima Cossio: Metgessa, especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública. Màster en Epidemiologia i candidata a doctorat en Salut Global. Experiència laboral en gestió i polítiques de salut en Colòmbia, Regne Unit, Espanya, Sudàfrica i el sudest asiàtic. Coordinadora clínica del Departament de Dades i Innovació de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron durant 2 anys. Actualment, Directora de Sistemes d’Informació i Suport a la Gestió al mateix hospital.

Ponent

Dimelza Osorio: Doctora en Metodologia de la Recerca i Salut Pública, especialista en Medicina Preventiva i Salut Pública, diplomada en Qualitat i Seguretat Assistencial i en Avaluació de Tecnologies Sanitàries. Coordinadora en la Direcció de Qualitat, Processos i Innovació de l’Hospital Universitari Vall d`Hebron.

“Activitat Acreditada pel Consell Català de la Formació Continuada de les Professions Sanitàries – Comisión de Formación Continuada del Sistema Nacional de Salud” El número de registre 09/036538-MD, el nombre de crèdits 1,0